Луценко заявив, що нардеп Бобов погодився заплатити велику суму податків

Читать на русском
Глава Генпрокуратури Юрій Луценко заявив, що підозрюваний в несплаті податків депутат Геннадій Бобов погодився заплатити велику суму.

Народний депутат групи «Відродження» Геннадій Бобов згоден із інкримінуємими йому звинуваченнями Генеральною прокуратурою України порушеннями при сплаті податків і готовий сплатити 1 мільйон доларів несплачених податків.

Про це під час звіту у Верховній Раді заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло».

За рік роботи в Генпрокуратурі Луценко виконав лише кожну дев'яту обіцянкуЗа перший рік роботи в Генеральній прокуратурі України Юрій Луценко зміг виконати лише 12% власних обіцянок.

«Щойно мені повідомили, що народний депутат Бобов згоден з цим повідомленням і готовий оплатити до держскарбниці більше 1 мільйона доларів несплачених податків і я вважаю це прекрасний приклад очищення Верховної Ради», – заявив Луценко.

Крім того, за його словами, вже були перевірені електронні декларації 35 народних депутатів, за якими ніяких порушень не виявлено.

«Ми разом з Державною фіскальною службою вже перевірили і 35 присутніх в залі вже можуть спати спокійно: їх декларації відповідають всім документам. Відносно декількох десятків народних депутатів проходить перевірка Державної фіскальною службою», – додав генпрокурор.

Нагадаємо, до Ради надійшло подання про зняття недоторканності з Бобова.

Раніше два подання на зняття недоторканності з нардепів повернуті до САП.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: