Луценко заявив про надважливі докази у справі Гонгадзе

Читать на русском
У справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе з'явилися важливі докази, які за словами генпрокурора Юрія Луценка не всім сподобаються.

У справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе з'явилися важливі докази, які за словами генпрокурора Юрія Луценка «не всім сподобаються».

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу» увечері 25 травня, пише «Слово і Діло».   «Завершена справа? Ні. У нас є важливі докази, які не всім сподобаються», - сказав генпрокурор.

  Луценко зазначив, що справа знаходиться на його особистому контролі і він планує завершити її до закінчення свого терміну на посаді, тобто приблизно за півроку.

Гонгадзе зник у Києві 16 вересня 2000 року. У листопаді того ж року в лісі Київської області був виявлений обезголовлений труп, який, за висновками експертів, міг належати журналістові.

6 січня 2016 року Апеляційний суд Києва визнав законним довічний вирок колишньому генералу МВС Олексію Пукачу за вбивство Гонгадзе, який виніс 9 січня 2013 року Печерський райсуд Києва.

Справа честі чи майданчик для піару: Луценко забув про справу Гонгадзе?Генеральний прокурор ще наприкінці травня обіцяв протягом місяця розповісти про те, як ідуть справи з розслідуванням убивства Георгія Гонгадзе.

Нагадаємо, 22 березня 2016 року, в столиці України поховали тіло вбитого 16 років тому відомого журналіста Георгія Гонгадзе.

Як відомо, генпрокурори Махніцький, Ярема, Шокін і Луценко провалили свої обіцянки щодо справи про вбивство Гонгадзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: