Суд Лондона відклав рішення щодо «боргу Януковича»

Читать на русском
З огляду на складність порушених питань, суддя вирішив відкласти винесення свого рішення, повідомили в Мінфіні.

З огляду на складність порушених питань, суддя вирішив відкласти винесення свого рішення, повідомили в Мінфіні.

Високий суд Лондона відклав винесення проміжного рішення у справі про борг України перед Росією на суму 3 мільярдів доларів.

Про це сказано на сайті міністерства фінансів, пише «Слово і Діло».

У березні суд Лондона зобов'язав Україну заплатити Росії «борг Януковича» в 3 мільярди доларів, а також відсотки. Київ пообіцяв подати апеляцію 10 червня.

«Суд розглянув заяву України про подальше зупинення виконання судового рішення до завершення розгляду апеляційної скарги України в англійському Апеляційному суді, який відбудеться не раніше 2018 року», - заявили в Мінфіні.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевнив, що ВРУ не дозволить Україні виплачувати борг Януковича Російській ФедераціїСказано 17 січня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Відзначається, що «з огляду на складність порушених питань, суддя вирішив відкласти винесення свого рішення».

«Таким чином, після сьогоднішніх слухань суддя виділить певний час на те, щоб розглянути питання глибше перед тим, як винести своє рішення у визначений термін», - додали в відомстві.

Нагадаємо, 12 травня з'явилася інформація про те, Мінфін має намір подати апеляцію в червні, однак точна дата була невідома.

На початку квітня в МВФ запевнили, що програма співпраці Фонду з Україною буде реалізовуватися незалежно від рішення лондонського суду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: