Масштабна антикорупційна операція: суд обрав запобіжний захід п'ятьом екс-податківцям

Читать на русском
В рамках антикорупційної операції були затримані 23 колишні й нинішні чиновники, п'ятьох уже відпустили.

Печерський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід для п'ятьох колишніх чиновників податкової служби, затриманих під час антикорупційної операції.

Чотирьох екс-податківців суд відпустив під заставу, а ще одного – під особисте зобов'язання, повідомляє «Слово і Діло».

Так, уночі суд відпустив колишнього голову Святошинської податкової Києва Юрія Мостіпана під заставу в розмірі 1 мільйона гривень, а також зобов'язав його носити електронний браслет.

Також суддя призначив точно таку саму заставу і колишньому керівнику Дарницької податкової адміністрації Києва Юрію Кравченку, який повинен внести заставу протягом 5 днів.

Крім того, суд надів електронний браслет на екс-главу податкової служби в Полтавській області Володимира Задорожного з альтернативою внесення застави в розмірі 12 млн гривень.

А ось колишній начальник Державної податкової інспекції Подільського району Києва Олексій Ярошенко був відпущений судом під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, Печерський райсуд відпустив під заставу в розмірі 15 млн гривень колишнього начальника податкової служби в Луганській області Олександра Антипова.

Раніше керівник однієї з обласних податкових адміністрацій, якого підозрюють в корупції, намагався втекти з країни і був затриманий в аеропорту «Бориспіль».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: