У Чернівцях заборонили діяльність «Опозиційного блоку»

Читать на русском
З відповідною пропозицією виступив керівник фракції «Свобода» в міській раді Андрій Ілюк. Після короткого обговорення та доповнень депутати таке рішення прийняли.
«Опозиційний блок»

Чернівецька міськрада 25 травня ухвалила рішення заборонити діяльність партії «Опозиційний блок», а також провести люстрацію всіх колишніх «регіоналів» та міського голови Олексія Каспрука.

Про це передає Слово і Діло», посилаючись на «Укрінформ».

Міські легенди України: аеропорт у ЧернівцяхУ рамках проекту «Міські легенди України» «Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок та історію питання ремонту злітно-посадкової смуги в аеропорту Чернівців.

«На 29-й сесії Чернівецької міської ради VII-го скликання 25 травня депутати ухвалили рішення заборонити діяльність партії «Опозиційний блок», а також провести люстрацію всіх колишніх «регіоналів» та міського голови Олексія Каспрука», - йдеться в повідомленні.

З відповідною пропозицією виступив керівник фракції «Свобода» в міській раді Андрій Ілюк. Також він запропонував проголосувати за рекомендацію міському голові не призначати у виконавчі органи влади Чернівців колишніх членів Партії регіонів.

Після короткого обговорення та доповнень депутати таке рішення прийняли.

Зазначимо, раніше Олексій Каспрук звернувся до Верховної Ради з проханням призначити позачергові вибори мера і міської ради.

А 16 травня 2017 року народний депутат України Максим Бурбак запевнив, що фракція «Народного фронту» зробить все, щоб громада Чернівців обрала новий склад міської ради. Подивимося, чи зможе політик стримати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: