Автопарк Нацполіції поповнили понад 600 нових Mitsubishi

Читать на русском
Гройсман подякував за допомогу японським колегам і партнерам і пообіцяв, що уряд буде робити все для того, щоб на вулицях українських міст і сіл був спокій і лад.

Національна поліція України отримала 635 службових автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV з гібридною установкою.

Урочиста церемонія передачі авто відбулася 25 травня в Національному історико-архітектурному музеї «Київська фортеця», передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Як змінилися автопарки міськрад і обладміністрацій з 2014 року«Слово і Діло» проаналізувало дані про актуальну кількість машин в автомобільних парках міських рад обласних центрів та обласних адміністрацій.

«Сьогодні ми робимо кроки, які дозволять вам мати все необхідне для гідного виконання своїх обов'язків. Ми підвищили заробітну плату тим працівникам, які безпосередньо борються зі злочинністю, ми хочемо, щоб у вас була і техніка, і всі необхідні засоби, щоб ви ефективно виконували свої завдання, свій службовий обов'язок», - сказав прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Він подякував за допомогу японським колегам і партнерам і пообіцяв, що уряд буде робити все для того, щоб на вулицях українських міст і сіл був спокій і лад.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у свою чергу зазначив, що це не перший проект, який здійснюється міністерством за підтримки уряду Японії та Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні Шигекі Сумі.

«Сьогодні 635 автомобілів Mitsubishi поповнять лави патрульної та інших підрозділів Національної поліції України. Я хочу публічно подякувати президенту корпорації Mitsubishi за те, що у відповідь на моє прохання, беручи до уваги особливі умови розвитку поліції, він надав знижку із закупівлі цих автомобілів на 13%, і дасть Бог, найближчим часом ще 95 автомобілів будуть працювати разом з нами», - сказав Аваков.

Звертаючись до посла Японії і президента корпорації Mitsubishi, міністр запропонував «не зупинятися на цьому, тому що у нас є ще багато проектів».

Раніше ГПУ повідомила про підозру екс-заступнику глави Нацполіції Хмельницької області.

Глава Національної поліції Сергій Князєв не виключає, що співробітники поліції могли допустити помилки в розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: