ГПУ повідомила про підозру екс-заступнику глави Нацполіції Хмельниччини

Читать на русском
Співробітники Генпрокуратури підозрюють колишнього заступника голови Главку поліції в Хмельниччини в зловживання своїм службовим становищем.

Департамент із розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України повідомив про підозру колишнього заступника начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генпрокуратури.

Колишнього заступника начальника підозрюють у заволодінні чужим майном шляхом шахрайства та зловживання своїм службовим становищем (ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 191 КК України).

«Під час розслідування встановлено, що, займаючи впливову посаду, він систематично отримував від своїх підлеглих кошти на загальну суму 30 тисяч гривень нібито на потреби служби. Чиновник, серед іншого, шахрайським шляхом брав у підлеглих йому співробітників поліції грошові кошти на зйомку фільму про діяльність Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області або ремонт каплиці, чого робити не планувалося», – зазначають у відомстві.

Сторона обвинувачення подала клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, Нацполіція встановила особи 25 підозрюваних у зіткненнях 9 травня в Дніпрі.

Раніше у результаті обшуків у міськраді Кривого Рогу заступнику мера Вілкула і ще двом чиновникам повідомили про підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: