У п'яти районах Києва відключили гарячу воду

Читать на русском
Енергетична компанія Київенерго попередила про припинення подачі гарячої води в 1230 житлових будинках в п'яти районах Києва.

** З 23 травня в Києві відключено гаряче водопостачання для частини споживачів в Голосіївському, Печерському, Солом'янському, Дарницькому та Шевченківському районах. **

Про це повідомляє прес-служба «Київенерго», передає «Слово і Дело».

Відновити водопостачання планується після завершення гідравлічних випробувань - 6 червня.

Так, протягом двох тижнів гарячого водопостачання тимчасово припинені для 467 житлових будинків, 7 лікувальних установ, 19 дитячих садків, 20 шкіл та 220 відомств в Голосіївському районі; для 145 житлових будинків, 3 лікувальних установ, 3 дитячих садків, 3 школи та 87 відомств в Печерському районі; 126 житлових будинків, 3 лікувальних установ, 3 і 90 шкіл відомств в Шевченківському районі; 265 житлових будинків, 15 лікувальних установ, 18 дитячих садків, 7 шкіл і 172 відомств в Солом'янському районі; 227 житлових будинків, 1 лікувальний заклад, 10 дитячих садків, 6 шкіл та 118 відомств в Дарницькому районі.

Пенсії і комунальні тарифи: що зростає швидше?З 1 травня в Україні зросли соціальні стандарти, проте радість українців тривала недовго, адже практично паралельно з цим відбулося планове підвищення тарифів на холодну воду та газ.

Раніше повідомлялося, що «Київенерго» може відключити гарячу воду для 300 тисяч людей через борги теплопостачальної компанії Євро-Реконструкція (Дарницька ТЕЦ).

16 травня повідомлялося, що жителям двох районів Києва відключили гарячу воду.

Нагадаємо, незабаром КМДА презентує унікальний сервіс «Кабінет киянина».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: