КМДА доручає комунальним підприємствам розробити плани підвищення якості послуг

Читать на русском
За розпорядженням Киїської міської державної адміністрації столичні Жеки розроблять плани підвищення якості послуг.

Підвищення якості послуг Жеків буде відбуватися лише за умови комплексного розвитку житлово-комунальної сфери та встановлення чітких стандартів роботи. Кожне підприємство має розробити план заходів, спрямованих на підвищення рівня сервісу.

Про це сьогодні повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, передає «Слово і Діло».

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник пообіцяв передати у Генпрокуратуру матеріали внутрішнього розслідування ситуації з міграційною службоюСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Він зазначив, що понад 70% дзвінків на номер міського контакт-центру 1551 стосуються саме якості надання житлово-комунальних послуг.

«В середньому протягом місяця на 1551 надходить 300-400 звернень киян, які незадоволені роботою та рівнем обслуговування Жеків. І ми розуміємо, що є ряд причин такого стану речей. За останні два роки ми провели оптимізацію галузі: прибрали неефективний персонал і витрати, які не стосувалися безпосередньо надання послуг людям. Але ми повинні визнати, що лише адміністративним шляхом ми не доб'ємося якісного сервісного розвитку керуючих компаній», – сказав заступник голови КМДА.

За словами Петра Пантелєєва, в кожному районі необхідно розробити плани комплексного розвитку керуючих компаній, які обслуговують житловий фонд.

«Звертаючись до ЖЕКУ, мешканці повинні отримувати не відписки про відсутність фінансування, а бачити реальну роботу в своєму будинку або у дворі. Ці плани повинні орієнтуватися на зниження неефективних витрат, стосуватися технічної оснащеності Жеків, умов праці робітників, які повинні мати добротний інвентар та уніформу. Індикатором успішності цих підприємств стане лояльність киян і кількість звернень на 1551 та інші гарячі лінії», – підкреслив представник КМДА.

Раніше Київрада ухвалила нові правила розміщення реклами на вулицях столиці.

Нагадаємо, що Кличко раніше обіцяв звільняти чиновників за скаргами киян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: