ГПУ просить про заочне засудження Азарова

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі України розповіли про спробу провести спеціальне засудження у справі екс-глави уряду Миколи Азарова.

Генеральна прокуратура України скерувала до Печерського районного суду міста Києва клопотання про дозвіл на заочну форму засудження колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Про це на міжнародному воркшопі Transparency International Ukraine «Як Україні нарешті досягти успіху у боротьбі з топ-корупцією і поверненні вкрадених активів?» заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє «Слово і Діло».

За рік роботи в Генпрокуратурі Луценко виконав лише кожну дев'яту обіцянкуЗа перший рік роботи в Генеральній прокуратурі України Юрій Луценко зміг виконати лише 12% власних обіцянок.

«Що стосується Азарова – ми закінчили розслідування і передали до Печерського суду клопотання про дозвіл на заочну форму засудження», – сказав Луценко.

Крім того, за його словами, Генпрокуратура закінчила досудове розслідування і у справі екс-міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького.

«Те саме стосується і Ставицького. Ми закінчили розслідування і чекаємо від суду відповідного дозволу на заочне засудження», – додав генпрокурор.

Нагадаємо, ГПУ попросила зняти недоторканність із трьох нардепів.

Раніше Верховна Рада не змогла запровадити санкції проти екс-президента Віктора Януковича та його оточення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: