«Укрзалізниця» виставила на продаж 46 тисяч тонн металобрухту

Читать на русском
ПАТ Укрзалізниця виставила на продаж через тендр 46 тисяч тонн металобрухту, щоб виконати доручення уряду.
Укрзалізниця

ПАТ «Укрзалізниця» після 2-річної перерви організувала тендер на придбання 46 тис тонн металобрухту, щоб виконати доручення уряду.   Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», пише «Слово і Діло».

ПАТ «Укрзалізниця» виставила на продаж через тендер два лоти брухту чорних металів обсягами 24 тис тонн і 22 тис тонн в рамках виконання доручення Кабміну протокольного доручення наглядовій раді компанії про реалізацію скупчився на підприємствах залізниці металобрухту.

«Продаж буде здійснюватися через електронні системи з переважним правом закупівлі металургійними підприємствами країни», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляє «Укрзалізниця» в тендерній інформації, організатор аукціону - ТОВ «ТАБ ЮА». Початкова ціна продажу першого лота (24 тис тонн) - 122,760 млн гривень, або 5,115 тис гривень за тонну, другого лота (22 тис тонн) - 116,930 млн гривень, або 5,315 тис грн / тонна. Термін подачі заявок на участь - 21 квітень 2017р включно, дата проведення торгів - 25 квітня, мінімальний крок аукціону - 1%. Гарантійний внесок учасників - 10% початкової вартості лота.

Зазначимо, що сьогодні після протесту людей в Київській області в «Укрзалізниці» пообіцяли розглянути найближчим часом можливість збільшення кількості вагонів у деяких електричках.

Нагадаємо також, що вчора міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що керівництво «Укрзалізниці» не відповідає вимогам і має бути звільнене.

10 лютого 2017 року народний депутат Сергій Каплін пообіцяв звільнити Войцеха Балчуна з посади голови правління ПАТ «Укрзалізниця». У даний момент ця обіцянка - в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: