Lifecell заблокував російські сайти, які потрапили під санкції

Читать на русском
Мобільний оператор Lifecell скоро видалить і свої офіційні сторінки у соцмережах ВКонтакте і Однокласники.

Оператор мобільного зв'язку lifecell заблокував доступ користувачів до всіх російських сайтів, які потрапили до списку санкцій.

У прес-службі lifecell повідомили, що доступ до відповідних ресурсів був відключений вранці 19 травня, передає «Слово і Діло».

Блокада соцмереж: боротьба за безпеку чи спроба АП взяти під контроль інтернет-простірПолітичні експерти поділились міркуваннями щодо доцільності та цілей введення заборони на російські соцмережі.

«З метою належного дотримання вимог законодавства, ТОВ «Лайфселл», в рамках своїх технічних можливостей, змушений припинити надання доступу своїх абонентів до інтернет-сторінок, передбаченим у обмежувальних заходах, згідно з Указом Президента. Ведення офіційних сторінок lifecell і офіційна підтримка абонентів в соціальних мережах ВКонтакте і Однокласники також буде припинена найближчим часом», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 16 травня Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року, яким передбачено, зокрема, заборона Яндекса, ВКонтакте і Однокласників.

17 травня в Україні набув чинності указ щодо санкцій проти російських соціальних мереж та інших компаній. Того ж дня мобільний оператор Київстар» заблокував доступ до заборонених сайтів.

Як раніше повідомлялося, Яндексу заблокували всі рахунки в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: