У Києві уклали угоду для будівництва четвертої лінії метро

Читать на русском
У Києві підписали угоду з Китайським консорціумом, щодо будівництва четвертої гілки метро.

Заступник голови КМДА Микола Поворозник підписав Меморандум про співпрацю з проектом будівництва четвертої лінії метро в Києві з Китайським консорціумом.

До цього консорціуму входять компанії «China Railway International Group» і «China Pacific Construction Group».

Про це повідомляє прес-центр КМДА, передає «Слово і Діло».

У відомстві зазначили, що консорціум виступає у цій справі як керуючий партнер, який має великий досвід в галузі будівництва об'єктів інфраструктури. Зокрема, його фахівці проаналізують стан реалізації проекту «Будівництво 4-ї лінії метро в м. Києві».

«Дослідження буде включати оцінку юридичної і фінансової життєздатності проекту, у тому числі техніко-економічне обґрунтування і кошторис видатків», - відзначив Поворозник.

Зазначається, що, згідно з документами, консорціум може виступати як підрядник, який працює за схемою ЕРС (проектування, закупівля і будівництво) і виконувати «проекти» по моделі EPC+F (проектування, закупівля, будівництво і фінансування).

Україна і Китай проведуть засідання міжурядової комісії з економічного співробітництваСторони планують узгодити ключові напрями взаємодії і налагодити більш тісні контакти на дипломатичному і діловому рівні.

Компанії зможуть надавати Києву допомогу в залученні коштів від китайських фінансових установ, що дозволить налагодити співпрацю з урядом Китаю і реалізувати великі інфраструктурні проекти.

Раніше у КМДА розповіли, коли в столиці відбудеться урочисте відкриття столичного велотреку.

Нагадаємо, в Києві на три місяці обмежать рух на мосту біля метро «Нивки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: