Китайці погодилися реконструювати горе-міст на Шулявці

Читать на русском
Україна і Китай провели вдалі переговори щодо реконструкції Шулявського шляхопроводу в Києві, а також щодо будівництва моста біля Кременчука.

Україна і Китай провели вдалі переговори щодо реконструкції Шулявського шляхопроводу в Києві, а також щодо будівництва моста біля Кременчука.

Як пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінекономрозвитку, про це йшла мова під час зустрічі української делегації під головуванням Степана Кубіва та керівництва China Road and Bridge Corporation (Китайської корпорації доріг і мостів), що відбулася в Пекіні на Форумі «Один пояс, один шлях».

За словами Кубіва, проектні пропозиції будівництва мостового переходу біля Кременчука і проект реконструкції Шулявського шляхопроводу в Києві передбачають витрати на загальну суму 400 млн доларів.

Завершити підготовчі роботи за цими проектами планується не пізніше вересня.

Міські легенди України. Київ: «втомлений» Шулявський містЯк Шулявський міст був доведений до аварійного стану: вся історія нашумілого столичного інфраструктурного проекту від ухвалення проектної документації до часткового обвалу.

«Після цього можна буде перейти до висновку кредитних угод і договору на виконання робіт корпорацією. Тепер буде створена робоча група для комплексної обробки цих інвестпроектів, до якої увійдуть представники Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Мінфіну і Укравтодору», - повідомив Кубів.

Як відомо, часткове обвалення Шулявського мосту відбулося в кінці лютого 2017 року. Нагадаємо, КМДА розглядає три варіанти ремонту Шулявського мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: