У «Борисполі» хочуть здешевити авіаквитки

Читать на русском
Міжнародний аеропорт Бориспіль планує знизити ціни на авіаквитки за рахунок надання знижок на перельоти.
Аеропорт «Борисполь»

«Міжнародний аеропорт «Бориспіль» розробив програму здешевлення авіаквитків за рахунок знижок до аеропортових зборів.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення комерційного директора аеропорту Максима Волошина прес-конференції в четвер.

Система знижок має на меті здешевлення авіаперевезень, розширення мережі маршрутів, збільшення частки транзитних пасажирів, зростання обсягів перевезень і доходів аеропорту, залучення бюджетних перевізників. Пропонується встановлювати для нових міжнародних рейсів знижку до збору за зліт-посадку і пасажирського збору в перший рік - 80%, другий - 60%, третій - 40% і четвертий - 20%. Крім того, пропонуються 80% знижки за транзитного пасажира.

У «Борисполі» похвалилися збільшенням пасажиропотокуМіжнародний аеропорт Бориспіль істотно збільшив пасажиропотік в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

За словами Волошина, знижка до пасажирського збору буде застосовуватися пропорційно до величини приросту пасажиропотоку від 100 тис. осіб.

Генеральний директор аеропорту Павло Рябікін, у свою чергу, повідомив, що аеропорт підготував нову публічну оферту для перевізників. Однією з її вимог буде обов'язкове відображення знижки, наданої аеропортом, у кінцевій ціні квитка.

«Міністерство інфраструктури розробило проект, який передбачає зниження зборів, а ми виконали своє домашнє завдання», - зазначив Рябикин, коментуючи програму знижок.

Нагадаємо, найбільший аеропорт країни «Бориспіль» має намір побудувати новий вантажний термінал до 2020 року.

11 травня у «Борисполі» затримано чотирьох росіян з квитками на Євробачення.

А 26 липня 2016 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що крапка у питанні перейменування аеропорту «Бориспіль» буде поставлена у вересні 2016 року. Однак, чиновнику так і не вдалося виконати свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: