Деканоїдзе повідомила, чи знала про факти вбивства Шеремета, виявлені журналістами

Читать на русском
Екс-глава Нацполиции Хатія Деканоїдзе заявила, що не знала про ті факти про вбивство журналіста Павла Шеремета, які повідомили журналісти у фільмі-розслідуванні.
Хатія Деканоїдзе

Екс-голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила, що не знала про ті факти вбивства журналіста Павла Шеремета, котрі повідомили журналісти у фільмі-розслідуванні «Вбивство Павла».

Про це вона сказала в ефірі телеканалу ZIK, пише «Слово і Діло».

Україна звернулася за допомогою 14 країн у справі ШереметаУ розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета українські правоохоронні органи направили міжнародно-правові доручення в 14 країн.

Також Деканоїдзе визнала, що «це прокол слідства». Вона нагадала, що відразу після вбивства в 2016 році була створена оперативна група.

Геращенко назвав основну версію вбивства ШереметаУ Міністерстві внутрішніх справ України назвали головну версію вбивства журналіста «Української правди» Павла Шеремета.

«Але всі розслідування, і це записано в КПК - за ГПУ, вона вела розслідування, хоча там були представники ще й СБУ і Нацполіції», - зазначила Деканоїдзе.

«Але я - не слідчий, зрештою, не могла сама переглянути всі терабайти відео», - зазначила вона.

Зазначимо, що президент України Петро Порошенко на щорічній прес-конференції розповів нові факти по справі загиблого в результаті вибуху Павла Шеремета.

А 20 липня 2016 року генеральний прокурор України Юрій Луценка запевнив, що зробить все можливе, щоб разом з колегами розкрити злочин, в результаті якого загинув журналіст Павло Шеремет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: