Україна звернулася за допомогою 14 країн у справі Шеремета

Читать на русском
У розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета українські правоохоронні органи направили міжнародно-правові доручення в 14 країн.
фото: RFE/RL

У розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета українські правоохоронні органи направили міжнародно-правові доручення в 14 країн.

Про це розповів заступник керівника Національної поліції України, начальник Головного слідчого управління Олександр Вакуленко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Ми звернулися за міжнародно-правовою допомогою в 14 країн, відправили доручення відповідні через Генеральну прокуратуру... Поки ми не отримали інформацію, думаю, що буде недоречно і зайве говорити, в які країни і щодо чого спрямовані доручення», – зазначив Вакуленко.

При цьому він не став давати прогнозів щодо термінів розслідування до отримання відповідей від цих країн.

«Робота триває, всі члени слідчої групи працюють, отримана інформація аналізується, систематизується і оцінюється на предмет напрямку подальшого розслідування», – додав Вакуленко.

Він також повідомив, що до складу слідчо-оперативної групи з розслідування вбивства Шеремета включені співробітники Служби безпеки України.

Нагадаємо, 15 лютого начальник Нацполіціі Сергій Князєв заявив, що не знає, чи зможуть розкрити вбивство журналіста Павла Шеремета правоохоронні органи.

Журналіст «Української правди» Павло Шеремет загинув в Києві 20 липня 2016 року. Поліція кваліфікувала його загибель як умисне вбивство.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: