Поліція не виключає причетності бійців Нацгвардії до вбивства Шеремета

Читать на русском
Поліція попросила доступ до телефонних переговорів з бази «Азова» і розглядає версію про причетність до вбивства Павла Шеремета бійців Нацгвардії.

Поліція попросила доступ до телефонних переговорів з бази «Азова» і розглядає версію про причетність до вбивства Павла Шеремета бійців Нацгвардії.

Про це в інтерв'ю «DW» розповів голова Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляє «Слово і Діло».

«У тому числі», - відповів Князєв на питання, чи розглядає поліція версію про причетність до вбивства Шеремета бійців Нацгвардії, попросивши у суду доступ до телефонних переговорів з місця розташування бази полку «Азов» в Києві.

Голова Нацполіції не знає, чи вдасться розкрити вбивство ШереметаОчільник Національної поліції Сергій Князєв заявив, що не знає, чи зможуть правоохоронні органи розкрити вбивство журналіста Павла Шеремета.

Крім того, він прокоментував заяву нардепа Антона Геращенко про схожість спроби замаху на нього з вбивством Шеремета.

«Антон Геращенко - політик. Він має право висловлювати свої думки, версії тощо. Я гарантую, що у нього немає доступу до матеріалів слідства », - зазначив він.

Також голова Нацполіціі додав, що Геращенко проходить у справі про вбивство Шеремета як свідок.

Журналіст «Української правди» Павло Шеремет загинув в Києві 20 липня 2016 року. Поліція кваліфікувала його загибель як навмисне вбивство.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: