У МЗС розповіли, коли Порошенко зустрітися з Меркель і Макроном

Читать на русском
Після того, як переговорили лідери Франції і Німеччини, безумовно, Україна повинна відновити наші розмови. Це буде найближчим часом.

Найближчим часом заплановано провести зустріч Президента України Петра Порошенка з французьким колегою Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Про це повідомив перший заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко в четвер, 18 травня, передає «Слово і Діло».

«Нормандська четвірка» і Трамп: від чого залежить «реанімація» мирного діалогуПолітичний експерт припустив, якими можуть бути умови нових домовленостей між учасниками «нормандської четвірки».

«Після того, як переговорили лідери Франції і Німеччини, безумовно, Україна повинна відновити наші розмови. Це буде найближчим часом», – сказав Пристайко.

За його словами, лідери країн погоджують строки зустрічі.

Нагадаємо, Порошенко розраховує на ефективну роботу «нормандської четвірки» після обрання Макрона на пост президента Франції.

Раніше політолог розповів «Слову і Ділу» чи приєднаються США до «нормандского формату» мирних переговорів і які умови можуть стати ключовими у вирішенні конфлікту в Донбасі?

Нагадаємо, Макрон призначив новий уряд Франції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: