Сьогодні Порошенко вперше в історії відвідає Мальту з робочим візитом

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко 16-17 травня відвідає з державним візитом Республіку Мальта - це перший в історії двосторонній візит.
Петро Порошенко

У вівторок, 16 травня, президент України Петро Порошенко здійснить державний візит на Мальту.

Про це повідомляє Адміністрація президента, пише «Слово і Діло».

Стало відомо, що обговорюватимуть Порошенко і Меркель на майбутній зустрічіУ Міністерстві закордонних справ України назвали основні теми майбутньої зустрічі Петра Порошенка і Ангели Меркель.

«16-17 травня 2017 року відбудеться перший в історії двосторонніх відносин Державний візит Президента України Петра Порошенка до Республіки Мальта», - йдеться в повідомленні.

Прес-конференція Президента: фобії Порошенка і виверти журналістівЖурналіст Ольга Василевська-Смаглюк розповіла, чим запам'ятається прес-конференція Президента України-2017.

Під час відвідин країни, яка зараз головує в ЄС, заплановані зустрічі Глави Української держави з президентом Марі-Луїзою Колейро Прекою, прем'єр-міністром Джозефом Мускатом і спікером палати представників парламенту Анжело Фарруджею.

Передбачається також підписання низки двосторонніх документів, які будуть сприяти інтенсифікації співробітництва між Україною і Республікою Мальта в різних сферах.

Зазначимо, що Порошенко ініціює продовження Євросоюзом санкцій проти Росії не на привычные півроку, а відразу на рік.

А 3 червня 2016 року Порошенко заявив, що кредитні гарантії в 1 млрд доларів, які будуть надані Україні Сполученими Штатами Америки будуть спрямовані на поповнення золотовалютних резервів держави і виконав свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: