Нардеп закликала СБУ перевірити колег на наявність подвійного громадянства

Читать на русском
Народний депутат від Самодопомоги Вікторія Войцціцька закликала з трибуни Верховної Ради СБУ перевірити коллег України на наявність подвійного громадянства.
Вікторія Войціцька

Народний депутат від «Самопомочі» Вікторія Войціцька з трибуни Верховної Ради 16 травня звернулася до СБУ з проханням перевірити всіх нардепів на наявність лише одного, українського, громадянства.

Про це нардеп сказала перед голосуванням за дострокове припинення повноважень нардепа Андрія Артеменка, передає «Слово і Діло».

СБУ затримала контрактника, який воював за «ДНР» в 2014 роціСлужба безпеки України затримала в Донецькій області військового-контрактника, який у 2014 році воював на боці «ДНР».

«Зараз покажу своїм конкретним прикладом свою позицію. Будь ласка, підніміть руки ті, хто має лише громадянство України. Чудово, весь зал. Тому я звертаюся ще й до СБУ з проханням перевірити кожного на наявність іншого громадянства», - заявила Войціцька.

Нагадаємо, що екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі поскаржився на те, що президент Петро Порошенко хоче позбавити його громадянства.

Зазначимо, що 25 лютого 2016 року Войцицкая пообіцяла подати разом з колегами офіційний запит до Президента та прем'єр-міністра України щодо їх зустрічі з Коломойським і виконала свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: