В Україну повертається тепло: прогноз погоди

Читать на русском
Цього тижня, з 15 по 19 травня, в Україні трохи потеплішає, але в деяких областях України очікуються дощі триватимуть.

У вівторок, 16 травня, в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі +6...+8, вдень +19...+21 градус.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передає «Слово і Діло».

У Карпатах вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, температура вночі +2...+7 градусів, вдень +12...+17 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі +3...+9, вдень +15...+21 градус.

Вихідні та свята в Україні: скільки будемо відпочивати в 2017 роціУ сумі державні свята та вихідні в 2017 році складуть 116 днів. Крім того, кожен українець, що працює, має право на 24 дні оплачуваної відпустки.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, вдень місцями грози, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі +4...+10 градусів, вдень +15...+21 градус.

На сході України мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі +4...+9 градусів, вдень +14...+21 градус.

На півдні України мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі +5...+13 градусів, вдень +15...+22 градуси.

За даними синоптиків, в Україну повертається тепло і хороша погода. Цього тижня в країні буде тепло і сонячно, але з невеликими опадами на заході та півночі України.

У ніч на 18 травня очікується невелика загроза холодного повітря, в результаті температура в Києві знизиться до +4 + 7 градусів. Але до кінця тижня дощі припиняться, а температура повітря підвищиться.

Нагадаємо, на минулих вихідних в Україні панувала похмура і дощова погода.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: