Росія готує війська в Криму до наступу — прикордонники

Читать на русском
Держприкордонслужба повідомила про підготовку російських військ в Криму до подальшого наступу, про що свідчить не оборонний характер озброєння на півострові.

Держприкордонслужба повідомила про підготовку російських військ в Криму до подальшого наступу, про що свідчить не оборонний характер озброєння на півострові.

Росія готує війська в Криму для наступу.

Про це сказано у відеосюжеті Держприкордонслужби, пише «Слово і Діло».

Навіщо Росія збільшує військові витрати і що це означає для УкраїниУ 2016 році Росія сформувала до 5 нових дивізій сухопутних військ, 4 з яких зосереджені на західному напрямку і 3 – безпосередньо біля кордонів з Україною.

«У кримчан викликає занепокоєння авральне нарощування військового потенціалу Росії на анексованій території. Як стверджують експерти, характер озброєння на півострові говорить про те, що держава-агресор готується аж ніяк не до оборони, а до подальшого наступу», - йдеться в ньому.

Відзначається, що мілітаризація Криму є загрозою не тільки Україні, а й усім країнам Чорноморського регіону.

«Уздовж адмінграніци прикордонники постійно фіксують моніторингові польоти вертольотів Мі-8 і активні пересування катерів берегової охорони акваторії Чорного моря», - відзначають в Держприкордонслужбі.

Анексія Криму: як це було«Слово і Діло» показало основні етапи анексії Автономної Реуспубліки Крим три роки тому – у березні 2014-го.

Як повідомлялося, Росія влаштувала в Криму навчання морської авіації.

Нагадаємо, в кінці березня Росія провела великомасштабні військові навчання в окупованому Криму, які були розкритиковані Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: