Росія влаштувала в Криму навчання морської авіації

Читать на русском
У захопленому РФ Криму відбулися чергові військові навчання, під час яких морська авіація окупантів відпрацьовувала пошук підводних човнів.

У захопленому РФ Криму відбулися чергові військові навчання, під час яких морська авіація окупантів відпрацьовувала пошук підводних човнів.

Вертолітники морської авіації ЧФ відпрацювали пошук підводних човнів умовного противника, повідомляє прес-служба Міноборони Росії, пише «Слово і Діло».

Анексія Криму: як це було«Слово і Діло» показало основні етапи анексії Автономної Реуспубліки Крим три роки тому – у березні 2014-го.

У навчаннях взяли участь екіпажі вертольотів Ка-27 і Мі-8, а також персонал авіаційної комендатури змішаного морського авіаційного полку Чорноморського флоту Росії.

На гідроаеродромі росіяни виконували завдання з організації польотів вертольотів, забезпечуючи їх зв'язком і необхідними даними при перельотах. Особовий склад підрозділів провів роботи зі стаціонарного розгортання на позиції окремого приводного маяка, який дозволяє здійснювати радіотехнічне забезпечення авіаційних частин.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк обіцяє, що українські ВМС повернуться до КримуСказано 1 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, в кінці березня Росія провела великомасштабні військові навчання в окупованому Криму, які були розкритиковані Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: