В Україні створюють координаційний центр із організації діяльності медслужб сил оборони

Читать на русском
У Міністерстві охорони здоров'я України повідомили про створення спеціального центру для координації діяльності медслужб сил оборони.

Кабінет міністрів України затвердив створення координаційного центру з питань організації діяльності медичних служб сил оборони, а також органів і установ охорони здоров'я.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства охорони здоров'я України.

Діяльність центру буде спрямована на надання медичної допомоги службовцям Збройних сил України, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, Державної спеціальної служби транспорту, інших військових формувань, створених відповідно до законів України, а також правоохоронних та розвідувальних органів.

Діяльність центру також спрямована на досягнення цілей визначених Стратегічним оборонним бюлетенем по частині медичного забезпечення.

«Координаційний центр забезпечуватиме якісну реалізацію Матриці СОБ в частині побудови медичного забезпечення для надання належної медичної підтримки всіх завдань сил оборони відповідно до поставлених завдань і термінами», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, МОЗ запровадить нові стандарти медогляду для водіїв.

Раніше МОЗ хоче заборонити в Україні продаж 250 російських препаратів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: