Обіцяний нардепом Дубілем ремонт поліклініки в Чернігові провели без нього

Читать на русском
Народний депутат не виконав обіцянку сприяти ремонту Чернігівської дитячої поліклініки №1, який, за даними медзакладу, провели без його участі.
Валерій Дубіль

Народний депутат від фракції «Батьківщини» Валерій Дубіль не виконав обіцянку посприяти ремонту Чернігівської дитячої поліклініки №1, про який він заявляв іще в липні 2015 року.

«На запрошення головного лікаря оглянув приміщення Чернігівської дитячої поліклініки №1. І хоча заклад працює вже не один рік, але деякі приміщення потребують ремонту. Будемо шукати можливості для того, щоби посприяти у вирішенні цього питання», – написав тоді Дубіль у своєму Facebook, додавши, що лікарні також було передане медичне обладнання, яке нещодавно закупив благодійний фонд «Європа».

Валерій ДубільНародний депутат України
Дубіль пообіцяв сприяти в проведенні ремонту приміщень Чернігівської дитячої поліклінікиСказано 22 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Слово і Діло» присвоїло цій обіцянці статус «не виконано», виходячи з інформації, яку порталу надала 3 травня 2017 року адміністрація лікарні.

Разом з тим, «Слово і Діло» намагалося отримати коментар з цього приводу від представників депутата, однак ті так і не знайшли можливості поспілкуватися з аналітиками порталу. Додамо, що Дубіль має у своєму активі виконані обіцянки щодо допомоги медзакладам Чернігівської області. Наприклад, у 2014 році він сприяв передачі всім ФАПам регіону (а їх на Чернігівщині близько 600) глюкометрів і тонометрів.

Всього народний депутат виконав 30% власних обіцянок, і з цим показником посідає 197-ме місце в рейтингу відповідальності Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: