Прокуратура повідомила, хто стоїть за вибухами в Римі

Читать на русском
Прокуратура Риму проводить розслідування за фактом вибуху в італійській столиці, не виключено, що за ним можуть стояти анархісти.
На місці вибухів у Римі працює поліція

Прокуратура Риму проводить розслідування за фактом вибуху в італійській столиці, не виключено, що за ним можуть стояти анархісти.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на інформацію ANSA.

Згідно з повідомленням, на даний момент слідство опрацьовує кілька версій того, що сталося. Передбачається, що за вибухами можуть стояти місцеві анархісти, так як метою вибухів була демонстрація, а не людські жертви. Такий висновок був зроблений прокуратурою після перших перевірок.

Також є гіпотеза, що вибуховий пристрій був приведений в дію дистанційно. Крім того, недалеко від місця вибуху були знайдені дві пластикові півлітрові пляшки зі слідами горючої рідини.

Правоохоронці сподіваються встановити особи людей, які закладали бомби, в цьому допоможуть камери відеоспостереження, встановлені на парковці.

Раніше в Одесі у дворі волонтерського центру по вулиці Канатній пролунав вибух.

Нагадаємо, що в Мексиці в місті Сан-Ісідро (штат Пуебла) в ніч на 9 травня стався вибух в житловому будинку, де знаходився склад феєрверків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: