Нардепа Вілкула викликали на допит через події в Дніпрі

Читать на русском
Слідчі облпрокуратури Дніпропетровщини на даний момент допитують народного депутата від Опоблоку Олександра Вілкула у статусі свідка
Олександр Вілкул

Слідчі облпрокуратури Дніпропетровщини на даний момент допитують народного депутата від Опоблоку Олександра Вілкула у статусі свідка.

Про це повідомила прес-секретар Генерального прокурора України Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook.

Загроза прихованого сепаратизму: що сталося в Дніпрі 9 травняЮрист, експерт-кримінолог оцінила інцидент, який стався в Дніпрі під час відзначення 9 травня і реакцію правоохоронних органів.

«Також один із затриманих вже пішов на співпрацю зі слідством та надав важливі для слідства покази на організатора однієї з груп, які вчинили масові заворушення», - написала Сарган.

Окрім того вже допитаний як свідок представник Соцпартії Іван Ступак. Наразі проводяться слідчі дії із сімома затриманими. «Слідчі прокуратури працюють, аби вийти на організаторів масових заворушень» - підсумувала прес-секретар генпрокурора.

Нагадаємо, що в Дніпрі під час масових зіткнень травми отримали 14 осіб, 15 затримано поліцією за підозрою в причетності до сутичок.

А міністр внутрішніх справ Арсен Аваков обіцяє розслідувати події в Дніпрі до липня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: