СК РФ пред'явив звинувачення фігурантам справи про теракт в метро Петербурга

Читать на русском
Трьом фігурантам кримінальної справи про вибух в метро Петербурга – Бахраму Эргашеву, Ибрагимжону Эрматову і Махамадюсуфу Мирзаалимову – пред'явили звинувачення за статтею Терористичний акт.

Слідчий комітет Росії пред'явив звинувачення трьом фігурантам справи про теракт у метрополітені Санкт-Петербурга.

Про це ЗМІ повідомив офіційний представник Слідчого комітету Росії Світлана Петренко, передає «Слово і Діло».

Вибухи в Пітерському метро: рецидиви терактів, помста ісламістів та відповідь КремляПолітичний експерт оцінив передумови та можливі наслідки теракту, який стався в метро Санкт-Петербурга.

«Наразі серед фігурантів кримінальної справи 10 осіб. Трьом з них — Бахраму Ергашеву, Ібрагімжону Ерматову і Махамадюсуфу Мірзаалімову — пред’явлено звинувачення», — заявила вона.

Як зазначила Петренко, іншим співучасникам теракту звинувачення буде пред'явлено найближчим часом. Слідчі працюють із потерпілими, після проведення судмедекспертизи буде встановлена тяжкість заподіяної їм шкоди.

Нагадаємо, 3 квітня близько 14:40 у вагоні поїзда на перегоні станцій метро «Технологічний інститут» та «Сінна площа» в Санкт-Петербурзі стався вибух невстановленого вибухового пристрою. Більше 100 людей постраждали.

В результаті теракту загинули 16 осіб включаючи терористом, який привів у дію вибуховий пристрій.

Раніше, підозрюваний в організації теракту у пітерському метро визнав свою провину.

Нагадаємо, політичний аналітик розповів «Слову і Ділу», чому вибухи, які сталися у метрополітені Пітера могли бути вигідні керівництву РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: