Теракт в метро Петербурга: ФСБ затримала брата організатора атаки

Читать на русском
ФСБ Росії затримала в Москві Акрама Азімова - старшого брата організатора теракту в метро Санкт-Петербурга Аброр Азімова.

ФСБ Росії затримала в Москві Акрама Азімова - старшого брата організатора теракту в метро Санкт-Петербурга Аброр Азімова.

Про це повідомили в ФСБ, передає ТАСС, пише «Слово і Діло».

Чоловіка 1988 р.н.. затримали в селищі Московське Троїцького і Новомосковського округів Москви. Він мав при собі бойову гранату РГД-5.

Слідчі встановили, що Акрам Азімов допомагав з переправленням коштів для підготовки теракту, а також з організацією каналу зв'язку з емісарами міжнародних терористичних організацій. Зараз Акрам Азімов доставлений у слідчий комітет Росії.

Вибухи в Пітері: за свій режим росіяни платять кров’ю не лише на кордонах «імперії»Політичний аналітик пояснив, чому вибухи, які сталися в Петербурзькому метрополітені, могли бути вигідні керівництву РФ.

На цей час у кримінальній справі про теракт в метро Санкт-Петербурга фігурує 10 осіб.

Нагадаємо, 3 квітня в метрополітені Санкт-Петербурга терорист-смертник влаштував вибух, в результаті якого загинули 15 осіб, близько півсотні зазнали поранень.

Слідчі встановили, що терористом був росіянин на ім'я Акбаржон Джалилов, який раніше був депортований до Росії з Туреччини.

ФСБ затримала в Одинцовському районі Московської області ймовірного організатора теракту в санкт-петербурзькому метро Аброр Азімова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: