Суд скасував арешт рахунків компанії «Тедіс Україна»

Читать на русском
Суд задовольнив клопотання про розблокування рахунків від заступника гендиректора компанії Дмитра Доніка.
Печерський районний суд Києва

Суд задовольнив клопотання про розблокування рахунків від заступника гендиректора компанії Дмитра Доніка.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Печерський районний суд Києва 5 травня скасував арешт рахунків дистриб'ютора тютюнової продукції «Тедіс Україна» в ПриватБанку і Райффайзен Банку «Аваль». Про це йдеться в постанові суду № 757/21694/17-к.

Дим сигарет із прокурором: українців змусять кинути палити?Журналіст Максим Кречетов розповів цікаві деталі кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків компанії Tedis Ukraine.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 3 квітня вирішив заарештувати корпоративні права компанії і заборонив засновникам, працівникам «Тедіс Україна» розпоряджатися ними будь-яким чином. Через кілька днів, 5 квітня, суд постановив заарештувати кошти на розрахунковому рахунку в столичному філіалі «ПриватБанку».

За даними прокуратури, власником монопольного дистриб'ютора тютюнових виробів ТОВ «Мегаполіс Україна» (TEDIS, - ред) є громадянин РФ Кесаєв, до якого рішенням РНБО застосовані санкції у вигляді заборони виведення коштів з України за кордон. Правоохоронці повідомляли, що під впливом Кесаєва на ключові посади в ТОВ «Тедіс» призначені особи, які всі свої рішення погоджують з членом ради директорів російського ЗАТ «Завод імені Дегтярьова» - одного з постачальників зброї терористичним організаціям «ДНР-ЛНР».

Нагадаємо, що раніше в тютюнової компанії «Тедіс Україна» назвали імена власників.

А 26 квітня співробітники Генеральної прокуратури провели обшуки у керівників компанії «Тедіс Україна» і в той же день повідомили її керівництву про підозру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: