У Фінляндії почалися антитерористичні навчання

Читать на русском
У двох містах Фінляндії місцева влада ініціювали проведення антитерористичних навчань. У навчаннях беруть участь представники поліції
Армія Фінляндії

У столиці Фінляндії Гельсінкі і місті Рованіємі розпочалися антитерористичні навчання.

Про це повідомляє телерадіокомпанія Yle, посилаючись на МВС Фінляндії, пише «Слово і Діло».

Найбільші полігони ЗСУ: де й за скільки проходять навчання української арміїУ Державному бюджеті на 2017 рік закладено 250 мільйонів гривень на покращення матеріальної частини навчальних центрів української армії: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про найбільших військових полігонах.

У навчаннях беруть участь представники поліції, Рятунок служби Гельсінкі, прикордонної охорони та оборонних сил Фінляндії.

ЗСУ проведуть навчання поблизу окупованого КримуЗбройні сили України проведуть навчання в Херсонській області, що межує з аннексированным Кримом.

«Здійснюються випробування здатності управління серйозними ситуаціями, пов'язаними з тероризмом. А також співпраця та обмін інформацією властей. Відпрацьовується також діяльність Держради в екстреній ситуації», - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, що в Естонії 8 травня розпочались масштабні військові навчання НАТО «Весняний шторм».

Раніше в захопленому РФ Криму також пройшли чергові військові навчання, під час яких морська авіація окупантів відпрацьовувала пошук підводних човнів.

А 3 травня на Донбасі під час занять з бойової підготовки загинув військовий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: