Під час навчань у зоні АТО загинув військовий

Читать на русском
В зоні проведення АТО, під час навчань військовий отримав осколкові поранення голови, медики не змогли врятувати його.

На Донбасі під час занять із бойової підготовки загинув військовий.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook у середу, 3 травня, передає «Слово і Діло».

Бойовики Донбасу зганяють жителів на святкування 9 ТравняБойовики ДНР і ДНР зганяють місцевих жителів на святкування Дня Перемоги 9 травня, про це повідомляє розвідка Міноборони України.

«Під час планових занять із бойової підготовки, які проходили в одній з бригад, особовий склад якого виконує завдання у районі проведення АТО, в результаті підриву імітаційних засобів вибухову травму і осколкові поранення голови і шиї отримав військовослужбовець одного з підрозділів», – йдеться у повідомленні.

Під час транспортування до медичного закладу у військового зупинилося серце. У лікарні за його життя боролися лікарі, проте врятувати його не вдалося.

За минулу добу сепаратисти здійснили 63 обстріли по позиціях Збройних сил України на Донбасі. Один військовослужбовець загинув, ще семеро отримали поранення.

Нагадаємо, кацлер Німеччини Ангела Меркель за підсумками переговорів із президентом Росії заявила, що нормандській четвірці необхідно працювати над поверненням Україні контролю над її державним кордоном на сході.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: