Проросійські терористи «ЛНР» провели військовий парад в окупованому Луганську

Читать на русском

В окупованому Луганську бойовики так званої ЛНР провели парад військової техніки, приурочений до 9 травня: на захід зігнали школярів, студентів, лікарів, шахтарів і вчителів.

В окупованому Луганську бойовики так званої «ЛНР» провели парад військової техніки, приурочений до 9 травня: на захід зігнали школярів, студентів, лікарів, шахтарів і вчителів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новини Донбасу».

За інформацією підконтрольних окупаційній владі «ЛНР» ЗМІ, в параді були задіяні близько сотні одиниць різної техніки і озброєнь: танки, бойові машини піхоти, бронетранспортери, пускові установки систем залпового вогню «Град», самохідна і буксирувана артилерія.

Для забезпечення масовки «влади ЛНР» зігнали на захід працівників підприємств, учнів шкіл, студентів, лікарів і вчителів, а також шахтарів і «держслужбовців» разом з «працівниками народної міліції».

Нагадаємо, 9 травня на Червоній площі в Москві також пройшов військовий парад, в якому на запрошення президента РФ Володимира Путіна вперше за 15 років взяв участь президент Молдови Ігор Додон. Глави інших держав на заході не були помічені.

Раніше, 5 травня, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України Георгій Тука заявив про зупинку захоплених окупантами українських підприємств в ОРДЛО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: