Бойовики «ЛНР» до смерті забили мешканця Станиці Луганської

Читать на русском
Бойовики так званої ЛНР до смерті забили жителя Станиці Луганській, який допомагав людям переносити речі від українського блокпосту до блокпосту окупантів.

Бойовики так званої «ЛНР» до смерті забили жителя Станиці Луганській, який допомагав людям переносити речі від українського блокпосту до блокпосту окупантів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу поліції Луганській області.

«Загиблий заробляв собі на життя тим, що за невелику плату допомагав переносити сумки з речами людям, які перетинають КПВВ «Станиця-Луганська» від блокпосту на підконтрольній України території до блокпосту сепаратистів. 27 квітня чоловік поніс речі через зруйнований міст до блокпосту бойовиків і більше на підконтрольну Україні територію не повернувся», – розповіли в поліції.

У той же день його родичі почали самостійні пошуки сина, і згодом його молодший брат натрапив у соцмережах на оголошення про те, що на вул. Ломоносова в окупованому Луганську знайшли труп невідомого, опис якого прилягало до зниклим.

Батько зниклого забрав тіло сина. У довідці зазначено, що смерть наступила від численних травм, переломів і пошкоджень внутрішніх органів.

За оперативною інформацією поліції, бойовики затримали чоловіка на своєму блокпосту і відвезли в «комендатуру» Луганська, де проводили з ним «роз'яснювальну бесіду», в результаті якої чоловік помер від численних травм, а його тіло викинули на вулиці Ломоносова в Луганську.

За фактом вбивства слідчі Станично-Луганського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, 5 травня бойовики обстріляли район міської лікарні в Красногорівці.

4 травня в окупованому Донецьку вченого-релігієзнавця Ігоря Козловського «військовий трибунал» бойовиків засудив до 2,8 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: