Під Луганським в результаті обстрілу загинув український боєць

Читать на русском
Під Луганським в результаті обстрілу російсько-окупаційних військ загинув військовослужбовець однієї з механізованих бригад.
фото: ukr.media

Під Луганським в результаті обстрілу російсько-окупаційних військ загинув військовослужбовець однієї з механізованих бригад.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Сьогодні, 9 травня, в результаті обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на донецькому напрямку неподалік Луганського загинув військовослужбовець одного з підрозділів», – розповіли в штабі.

Противник обстрілював позиції ВСУ зі стрілецької зброї.

Карта АТО: ситуація на сході України на 9 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 9 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу, з початку доби російсько-терористичні війська обстрілювали українські позиції з танків, мінометів калібру 120 і 82-мм, гранатометів різних систем, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, за 8 травня противник здійснив 50 обстрілів позицій Збройних сил України. Один військовослужбовець загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої, ще дев'ятеро отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: