Штаб АТО: поранено 5 українських військових

Читать на русском
На Донецькому напрямку по опорних пунктах біля Авдіївки ворог бив з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, танка і гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

За минулу добу бойовики 45 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських захисників, 5 бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

На Донецькому напрямку по опорних пунктах біля Авдіївки ворог бив з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, танка і гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Луганське потрапило під вогонь мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів великих калібрів.

По захисниках Верхньоторецького противник бив з 82-мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Недалеко від населеного пункту Піски ворог застосовував озброєння БМП, гранатомети і кулемети великих калібрів.

По опорних пунктах ВСУ поблизу шахти «Бутівка», Майорського, Кам'янки і Зайцевого бойовики били з гранатометів і кулеметів великих калібрів. В районах населених пунктів Зайцево, Опитне і Піски також діяли ворожі снайпери.

На Приморському напрямку 120-мм міномети, озброєння БМП і БТР, стрілецьку зброю ворог застосовував по позиціях сил АТО у Широкіному. Опорні пункти ВСУ поблизу Павлополя зазнали обстрілу з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Водяного ворог відкрив вогонь з озброєння БТР, зенітних установок ЗУ-23-2 та стрілецької зброї.

По захисниках Красногорівки і Мар'їнки стріляли з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів великих калібрів. У Гнутовому бойовики застосували 82-мм міномети і стрілецьку зброю, а з кулеметів великих калібрів обстріляли позиції ЗСУ біля Чермалика.

В районі Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На Луганському напрямку по позиціях ЗСУ поблизу Кримського підрозділи російсько-окупаційних військ били з мінометів калібру 120 мм, озброєння БМП, протитанкових ракетних комплексів і великокаліберних кулеметів.

Неподалік Новозвановки і Новоолександрівки опорні пункти сил АТО ворог накривав вогнем мінометів калібру 120 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів. В районі Троїцького противник вів вогонь з протитанкових гранатометів. По опорних пунктах неподалік Станиці Луганської бойовики стріляли зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів.

Як повідомляється, біля Авдіївки сили АТО відкривали вогонь з автоматичних гранатометів щоб погасити вогневу активність бойовиків.

Зазначимо, за даними пошукової місії «Чорний тюльпан», близько тисячі загиблих в зоні АТО військовослужбовців і мирних жителів не впізнані. При цьому кілька сотень тіл доставлені з окупованої території, всі інші залишаються в ОРДЛО.

Раніше бойовики віддали тіла трьох українських військовослужбовців, загиблих на Светлодарской дузі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: