У Києві вночі сталася пожежа в Лук'янівському СІЗО

Читать на русском
Причини пожежі невідомі, але на декількох відео з місця пожежі чути як ув'язнені кричать амністія.

У київському слідчому ізоляторі (Лук'янівське СІЗО) в ніч на 7 травня сталася пожежа. На ранок пожежу локалізовано, жертв немає.

Про це повідомляє «Українська правда», передає «Слово і Діло».

Горіло одне з приміщень слідчого ізолятора на вулиці Дегтярівській, 13. У дворі було видно відкритий вогонь, чулися вибухи шиферу.

Національний центр правозахисту повідомив, що пожежа виникла в корпусі для неповнолітніх ув'язнених. Дах будівлі корпусу повністю охопило полум'я. Причини пожежі невідомі, але на декількох відео з місця пожежі чути як ув'язнені кричать «амністія».

Горить Лук'янівське СІЗОНаціональний Центр Правозахисту

Пізніше телеканал «112 Україна» з посиланням на патрульну поліцію, повідомив, що пожежу локалізовано. Перекриття дороги на ділянці вулиці Дегтярівській знято, оскільки більше спецтехніки для гасіння пожежі заїжджати не буде.

За словами джерела з СІЗО, жертв і постраждалих немає. Співробітники СІЗО уточнили, що пожежа виникла після відбою у житловій зоні.

Раніше в Ужгороді на звалищі сталася пожежа з вибухами.

Також відзначимо, що в найближчі дні на більшості території України, крім західних областей, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: