Українців попередили про надзвичайну небезпеку пожеж у більшості областей

Читать на русском
6-7 травня надзвичайна пожежна небезпека буде спостерігатися в Київській, Сумській, Чернігівській, Черкаській і Полтавській областях. У Харківській, Кіровоградській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській та південних областях аналогічна ситуація буде переважати в період 6-8 травня.

У найближчі дні на більшості території України, крім західних областей, переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передає «Слово і Діло».

Яких збитків завдали Україні лісові пожежі за останній рікНапередодні травневих свят «Слово і Діло» вирішило нагадати, яких збитків щорічно завдають Україні пожежі.

Так, 6-7 травня надзвичайна (5-го класу) пожежна небезпека буде спостерігатися в Київській, Сумській, Чернігівській, Черкаській і Полтавській областях.

У Харківській, Кіровоградській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській та південних областях аналогічна ситуація буде переважати в період 6-8 травня.

У зв'язку з цим українців закликають максимально обережно поводитись з вогнем, особливо в лісопаркових зонах. У разі виникнення пожежі необхідно зателефонувати на «101».

Раніше синоптики розповіли, яка погода чекає українців у ці вихідні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: