Провідні американські телеканали відмовилися транслювати ролик про успіхи Трампа — ЗМІ

Читать на русском
У рекламному відеоролику Трампа ціла низка провідних журналістів з'являється в кадрі з підписом брехливі новини.

Чотири найбільших американських телеканали не допустили в ефір відеоролик про успіхи президента США Дональда Трампа за перші 100 днів президентства.

Про це повідомляє агентство AP з посиланням на анонімне джерело, передає «Слово і Діло».

«Чотири великих американських телеканали ABC, CBS, NBC і CNN - відмовилися випустити в ефір відеоролик, що розповідає про успіхи президента США Дональда Трампа за перші сто днів роботи його адміністрації та містить критику на адресу «брехливих» ЗМІ, які не бажають інформувати про ці успіхи», - йдеться в повідомленні.

Ролик показали лише Fox News Channel і Fox Business Network.

У рекламному відеоролику Трампа ціла низка провідних журналістів з'являється в кадрі з підписом «брехливі новини». Серед них - ведуча NBC Андреа Мітчелл, Вольф Блітцеру (CNN) Рейчел Мэддоу (MSNBC), Скотт Пеллі (CBS) і Джордж Стефанопулос (ABC).

100 днів президентства Трампа: чого боявся Київ і що не збулося для МосквиДиректор служби «Український барометр» оцінив перші 100 днів президентства Дональда Трампа та розповів, чого можна очікувати від США в подальшому.

На обґрунтування свого рішення не транслювати відео Трампа ABC, NBC і CNN заявили, що воно містить неточну інформацію. АВС заявила, що ролик містить особисті нападки, а CBS відмовилася від коментарів.

«Очевидно, провідні ЗМІ є поборниками першої поправки (до Конституції США про свободу слова - ред.), тільки коли вона відповідає їхнім власним політичним поглядам», - прокоментувала інцидент невістка Трампа Лара, яка є консультанткою глави держави з розпочатої президентом кампанії до виборів 2020 року.

Штаб цієї кампанії вже скористався відмовою великих телеканалів транслювати ролик Трампа, щоб звернутися за фінансовою допомогою до потенційних донорів. Штаб також надав список прикладів, де ведучі цих телеканалів, на його думку, поширюють брехливі новини.

Зазначимо, раніше Трамп підписав проект бюджету, який гарантує фінансування роботи уряду до вересня 2017 року.

Конгрес Сполучених Штатах Америки виділив 100 мільйонів доларів для протистояння «російському впливу і агресії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: