В зоні АТО збільшилася кількість обстрілів, 5 бійців поранені

Читать на русском
Протягом минулої доби, 5 травня, проросійські терористи на Донбасі 63 рази обстріляли позиції сил АТО, поранивши п'ятьох українських воїнів.

Упродовж минулої доби, 5 травня, проросійські терористи на Донбасі 63 рази обстріляли позиції сил АТО, поранивши п'ятьох українських вояків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

В ОБСЄ підтвердили смерть чотирьох цивільних в зоні АТОМинулого тижня четверо представників цивільного населення Донбасу загинули в результаті вибуху мін і боєприпасів.

Так, на приморському напрямку зі 120-мм мінометів, протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли опорні пункти поблизу Павлополя. 120-мм міномети, кулемети великих калібрів і стрілецьку зброю окупанти застосовували по позиціях поблизу Гнутового, 82-мм міномети, озброєння БМП, протитанкові гранатомети, кулемети великих калібрів та стрілецька зброя – по опорним пунктам біля Маріїнки.

З мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог стріляв по захисникам Водяного, з БМП, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів - по захисникам Красногорівки.

Позиції сил АТО під Широкиним і Богданівкою ворог обстрілював зі стрілецької зброї, опорні пункти поблизу Новогригорівки – з великокаліберних кулеметів. Гранатомети і стрілецьку зброю терористи застосували по позиціях біля Новотроїцького та Лебединського. В районі Водяного діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку з 120-мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів противник накрив позиції поблизу Верхньоторецького, з 82-мм мінометів бив по опорним пунктам під Луганським, з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, озброєння БМП, ЗУ-23-2, гранатометів і кулеметів стріляв по позиціях біля Пісків.

З 120-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник стріляв по захисникам Авдіївки, з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів – по захисникам Троїцького.

Червоний Хрест знову допомагає жителям окупованого ДонбасуМіжнародна гуманітарна організація Червоний Хрест допомагає жителям тимчасово окупованих територій.

З озброєння БМП, протитанкових гранатометів і стрілецької зброї бойовики стріляли по захисникам Зайцевого, з гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів обстрілювали позиції поблизу Кам'янки.

На Луганському напрямку 120-мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю противник застосував по позиціях під Кримським, а поблизу Новозвановки - міномети калібру 120-мм гранатомети і кулемети великих калібрів. З 82-міліметрових мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог стріляв по захисникам Троїцького.

З протитанкових гранатометів противник бив по позиціях під Новоолександрівкою, зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем – по опорних пунктах у районі Донця і Жовтого.

Раніше повідомлялося, що місія ОБСЄ припинила польоти безпілотників середнього радіусу дії в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: