Стала відома вартість проїзду в київському річковому трамваї

Читать на русском
З 7 травня з Євромістечка до Поштової площі буде запущений новий вид транспорту - річковий трамвай. Кличко обіцяє, що він буде функціонувати в столиці і після Євробачення.
Київ. Річковий трамвай

У неділю, 7 травня, від «Євромістечка» до Поштової площі буде запущено маршрут річкового трамвая.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу КМДА.

Міські легенди України. Київ: річковий трамвайДніпровський річковий трамвай у Києві – безперечно одна з міських легенд столиці, оскільки його запуск неодноразово відкладали, а саму ідею – то підтримували, то забували.

Проїзд коштуватиме 50 грн. в одну сторону або 80 грн. в обидві сторони. А ось для пасажирів, які придбали квиток на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, він буде безкоштовним, заявив мер Києва Віталій Кличко.

Мер також додав, що даний вид транспорту буде функціонувати в місті і після закінчення міжнародного конкурсу.

Нагадаємо, що за планами КМДА, річковий трамвай мав розпочати роботу на початку травня. Він сполучатиме правий і лівий береги столиці, а також Київ з іншими містами.

А 25 листопада 2016 року Кличко повідомив, що в травні наступного року міська влада запустить річковий трамвай, який курсуватиме від Річкового вокзалу до Міжнародного виставкового центру. Побачимо, зи зможе чиновник виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: