Туск вважає, що сварки можуть зірвати переговори щодо Brexit

Читать на русском
Відсутність взаємоповаги і сварки можуть зробити переговори щодо виходу Британії з ЄС неможливими.

Відсутність взаємоповаги і сварки можуть зробити переговори щодо виходу Британії з ЄС неможливими.

Про це заявив президент Європейської ради Дональд Туск після зустрічі з прем'єром Норвегії Ерной Солберг, пише «Слово і Діло».

«Ці переговори і без того складні. Якщо ми почнемо сварки ще до їх початку, вони стануть неможливими», - наводять на сайті Європейської ради виступ Туска.

«Ставки надто високі, щоб дозволити емоціям вийти з-під контролю. На кону щоденне життя мільйонів людей по обидва боки Англійського каналу. Потрібно пам'ятати, що для успіху потрібна обережність, стриманість, взаємоповага і максимум доброї волі», - заявив голова Європейської ради.

Меркель радить британцям не обманювати себе щодо BrexitНімецький канцлер Ангела Меркель закликала британців не йти хибним шляхом через початок переговорів про вихід Великобританії з ЄС.

Нагадаємо, прем'єр Британії Тереза ​​Мей заявила, що Євросоюз намагається втрутитися в результати виборів у Великій Британії, а деякі політики в Брюсселі роблять все для того, щоб переговори по Brexit провалилися.

У Єврокомісії заявили, що занадто зайняті роботою над внутрішньою політикою ЄС, щоб втручатися ще й у виборчий процес окремих країн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: