Стало відомо, коли Порошенко зустрінеться з Путіним

Читать на русском
Постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба повідомив, коли повинна відбутися зустріч президентів України і Росії.
Порошенко та Путін

Зустрічі президентів України, Росії, Франції та Німеччини відбудуться в рамках «Нормандського формату» влітку 2017 року.

Про це заявив постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба в ефірі «5 каналу», пише «Слово і Діло».

Гра на випередження: чому адміністрація Трампа ігнорує прохання Порошенка і Путіна про зустрічПолітолог пояснив, через що адміністрація Трампа може відтягувати зустріч із президентом РФ і чому зволікає з особистими переговорами з Президентом України.

«Я не думаю, що буде серйозна пауза, тому що контакти на всіх рівнях продовжать відбуватися», - сказав він, відповідаючи на питання про річну паузу в роботі «Мінського» і «Нормандського форматів» через вибори в Німеччині та Франції.

За його словами в пауза в роботі «Нормандської четвірки» на вищому рівні пов'язана з тим, що зараз у Франції відбуваються президентські вибори.

«Але я переконаний, що «Нормандський формат» продовжить працювати, тому що це досить багаторівневий механізм і контакти будуть підтримуватися», - додав Кулеба.

Раніше західні ЗМІ оприлюднили справжній план Путіна щодо Донбасу.

Нагадаємо, що під час візиту в Лондон Порошенко заявив про те, що Росія визнає тільки право сили.

Відмітимо, що глава Держдепу США Рекс Тіллерсон вважає, що відносини Росії і США знаходяться на низькому рівні, а Україна - головна перешкода на шляху для їх поліпшення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: