Western Union припинив грошові перекази із України до РФ

Читать на русском
Міжнародний оператор грошових переказів Western Union припиняє з 5 травня здійснення переказів з Росії в Україну без відкриття банківського рахунку.

Міжнародний оператор грошових переказів Western Union припиняє переводити кошти з Росії в Україну без відкриття банківського рахунку.

Про це повідомляє російське видання Ведомости, передає «Слово і Діло».

З 5 травня 2017 року рішення набрало чинності.

«Сбербанк» оскаржив заборону використовувати в Україні свій же бренд«Сбербанк Росії» оскаржив рішення Господарського суду Києва від 18 квітня про заборону використовувати торгову марку «Сбербанк».

Причиною ухвалення компанією такого рішення став закон про фінансові санкції, ухвалений урядом Російської Федерації у відповідь на санкції проти російських банків і платіжних систем.

Раніше повідомлялося, що Росія заборонила грошові перекази в Україну.

В листопаді 2016 року депутат фракції «Єдина Росія» Владислав Резник вніс до Держдуми законопроект, який може обмежити грошові перекази з території Росії на територію України, які здійснюються за допомогою іноземних платіжних систем.

Цього року у березні Держдума РФ схвалила заборону переказів в Україну з року допомогою платіжних систем. Пізніше президент РФ підписав закон, який забороняє грошові перекази в Україну.

Відзнаимо, що у жовтні минулого року Україна обмежила діяльність низки російських платіжних систем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: