«Сбербанк» оскаржив заборону використовувати в Україні свій же бренд

Читать на русском
«Сбербанк Росії» оскаржив рішення Господарського суду Києва від 18 квітня про заборону використовувати торгову марку «Сбербанк».

«Сбербанк Росії» оскаржив рішення Господарського суду Києва від 18 квітня про заборону використовувати торгову марку «Сбербанк».

Про це «Українським новинам» повідомила прес-служба банку, пише «Слово і Діло».

Зокрема «Сбербанк» подав апеляційну скаргу на рішення Господарського суду Києва про заборону використовувати в Україні торгову марку «Сбербанк».

Фінустанова скористалося своїм правом подати апеляційну скаргу в передбачений законодавством термін, тому рішення суду першої інстанції не набуло чинності.

«Сбербанк» РФ: все відділення банку в Україні розблокованіВсі відділення дочірнього банку Сбербанку Російської Федерації розблоковані і продовжують свою роботу.

Нагадаємо, що Господарський суд Києва 18 квітня визнав недійсними 10 торгових марок «Сбербанку», позбавив його доменного імені sberbank.ua і заборонив використовувати торгову марку «Сбербанк».

Пізніше «Сбербанк» заявив, що готовий оскаржити рішення суду про визнання недійсними 10 торгових марок «Сбербанку».

Нагадаємо, 7 квітня Сбербанк Росії заявив про своє рішення піти з українського ринку, пославшись на «довгострокові негативні тенденції в економічному житті України».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: