«Укрпошта» запустила онлайн-сервіси переказу коштів між банківськими картками

Читать на русском
В Укрпошті заявили про запуск онлайн-сервісів переказу коштів між різними банківськими картками.

«Укрпошта» запустила нові онлайн-сервіси з переказу коштів між банківськими картками MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron будь-яких банків країни та оплати послуг.

Запровадження цих послуг стало можливим завдяки партнерству з компанією Рortmone, що є одним із лідерів українського ринку онлайн платежів і грошових переказів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укрпошти».

Як повідомляється, перекази здійснюються лише в національній валюті. Також за бажання користувач може отримати квитанцію. Час зарахування коштів здійснюється в 95% випадків до 30 хвилин, в інших випадках – від 1 до 5 днів. Комісія складає 1%+5 гривень. Ці кошти будуть стягуватися з картки відправника переказу разом із сумою переказу.

«Максимальна сума одного переказу – 25 тисяч гривень. Максимальна сума переказів за однією карткою на день – 75 тисяч гривень. Максимальна сума всіх переказів за однією карткою на місяць – 150 тисяч гривень. Максимальна кількість переказів за однією карткою на день – 10. Максимальна кількість переказів за однією карткою на місяць – 25», – повідомляють в «Укрпошті».

Нагадаємо, «Укрпошта» ухвалила рішення про підвищення тарифів.

Раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян підписав указ про корпоратизацію «Укрпошти».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: