Троє українських бійців загинули в районі Світлодарської дуги

Читать на русском
Двоє українських бійців загинули, намагаючись врятувати свого пораненого товариша в районі Світлодарської дуги: від поранень він також загинув.
фото: Укрінформ

Двоє українських бійців загинули, намагаючись врятувати свого пораненого товариша в районі Світлодарської дуги: від поранень він також загинув.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Троє наших хлопців, рятуючи свого пораненого побратима, героїчно загинули в районі Світлодарської дуги. Один з них, будучи пораненим, щоб не потрапити в полон і знищити противника, привів в готовність до застосування ручну гранату. Однак хлопцеві не вдалося реалізувати свій план. Від поранень він помер на місці», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 3 травняСитуація на сході країни за станом на 00:00 3 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Пошук військовослужбовців було організовано відразу після події, проте через сильний вогонь противника евакуювати тіла загиблих бійців не вдалося.

У штабі зазначили, що російські ЗМІ намагаються звинуватити загиблих в належності до диверсійно-розвідувальної групи, що не відповідає дійсності.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська вчинили 63 обстріли українських позицій в зоні АТО, в результаті 1 український військовослужбовець загинув, а 7 – отримали поранення.

Раніше в лікарні Дніпра госпіталізували шістьох тяжкопоранених бійців з передової.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: