Сьогодні завершився строк подачі електронних декларацій

Читать на русском
Опівночі першого травня в Україні завершився строк подачі електронних щорічних декларацій для державних чиновників і представників органів місцевого самоврядування.
Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 1 травня, в Україні завершився строк реєстрації щорічних електронних декларацій для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, які подавали декларації вперше.

Аваков розповів про внутрішні розбірки в НАЗКМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков на засіданні Кабміну доповів, що йому прийшло кілька листів про внутрішні розбірки та корупцію в НАЗК.

На сьогодні в Єдиному державному реєстрі містяться 1090000 електронних документів за 2016 рік, пише «Слово і Діло», посилаючись на дані НАЗК.

Втім, варто зауважити, що, попри те, що строк подачі декларацій офіційно завершений, до реєстру продовжують вносити документи.

Нагадаємо, 24 квітня НАЗК продовжило на 30 днів перевірку декларацій Президента та членів уряду за 2015 рік. Тим часом у Міністерстві юстиції заявили про намір провести розслідування діяльності самого НАЗК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: