Розвідка попереджає про провокації РФ на травневі свята

Читать на русском
Розвідка заявляє, що інформаційна кампанія російських ЗМІ буде спрямована на нав'язування міжнародному співтовариству переконань про утиски національних меншин в Україні з боку праворадикальних рухів.

Спецслужби Росії готують провокації для організації масових заворушень в Одесі 2 і 9 травня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Головного розвідуправління Міністерства оборони.

За інформацією розвідки, спецслужби РФ готують провокаційні заходи антиукраїнської спрямованості на території Одеської області у річницю пам'яті жертв подій в Одесі 2 травня 2014 року і на День перемоги.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв забезпечити розслідування трагедії, що сталася в Одесі 2 травня 2014 рокуСказано 21 травня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

В ході акцій очікується провокування протестувальниками сутичок з патріотично налаштованими активістами і правоохоронцями. Події в російських ЗМІ будуть висвітлювати як загострення міжнаціонального конфлікту на півдні України.

Розвідка заявляє, що інформаційна кампанія російських ЗМІ буде спрямована на нав'язування міжнародному співтовариству переконань про утиски національних меншин в Україні з боку праворадикальних рухів та української влади і про нестабільність ситуації з безпекою.

Метою провокацій стане нанесення шкоди міжнародному іміджу України напередодні проведення конкурсу «Євробачення-2017».

Крім того, за даними ГУР, в районі Новоазовська російські ЗМІ готують провокаційні репортажі про «можливе настання сил АТО» 9 травня.

Раніше в Одесі Служба безпеки України запобігла провокацію Росії з проплаченими «протестами» біля консульства Болгарії.

Також СБУ були затримані мешканці Кривого Рогу та Кам'янського, які адміністрували 12 груп з антиукраїнською пропагандою в соціальних мережах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: